Post entry

Föreningen SISSF - äntligen någon som hjälper oss aktiesparare!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

SISSF en förening vars syfte är att försöka skapa ett förtroende för finansmarknaden genom att knyta ann bolag, som följer föreningens uppställda krav och intressen för schyssta villkor på börsen.

www.sissf.se

Via ett analytikerbrev jag fick igår kväll läste jag en intervju med en kille, som blivit drabbad av en tråkig grej i ett börsbolag under fjolåret, men han verkar inte hänga läpp för det utan har påbörjat något bra som en förtroendeåtgärd för aktiemarknaden och de noterade bolagen.

Han har startat en förening, vars syfte, som jag kunnat läsa mig till är att försöka skapa ett förtroende för finansmarknaden genom att knyta ann bolag, som följer föreningens uppställda krav och intressen för schyssta villkor på börsen.

Potentiella medlemmar måste få chansen att lära känna honom bättre och den förening han startat, då jag tycker initiativet är bra, det behövs en motvikt till de negativa trender som råder på aktiemarknaden. Vi ser idag hur Handelsbanken betalar otaliga miljoner för att runda de nya reglerna kring styrelseuppdrag och Nasdaq OMX minskade i veckan genomlysningen genom att tillåta anonym handel. Det blir naturligtvis mycket svårt för en liten aktör att påverka dessa jättar men det är hedervärt med ett försök.

Därför kände jag mig bara manad att skriva detta inlägg. Lägger även upp ett animerat videoklipp de på föreningen gjort:

http://www.youtube.com/watch?v=6YBPH7ZOQfk&feature=youtu.be

MVH 10DJ

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?