Post entry

Gaming Corps Aktiekollektiv går än en gång samman för att visa sin styrka!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Det har gått snart ett år sedan man sparkade ut den gamla styrelsen från bolaget. En tydlig markering om missnöje från aktieägarna som själva tog över de ledande positionerna. Nu stöttar man ledningen i konflikten med Nasdaq då sviterna av den gamla ledningen och styrelsen gör sig påminda. Den misskötsamheten de stod för belastar nu bolaget och ett övergripande hot om avslitning ligger till följd.

Gaming Corps Aktiekollektiv går än en gång samman för att visa sin styrka!

Det har gått snart ett år sedan man sparkade ut den gamla styrelsen från bolaget.En tydlig markering om missnöje från aktieägarna som själva tog över de ledande positionerna.

Kort därefter byttes även den gamla ledningen ut, även det ett naturligt steg i att städa ut allt och alla som nyttjat bolaget för egen vinning skull.

Idag är Gaming Corps ett helt nytt bolag och borde bedömas efter den beskrivningen och inte efter vad de tidigare styrelserna eller ledningarna gjort under 2016-2018.

Det är den historiska tidsperioden som nu Nasdaq använder som grund när man hotar med avnotering.

Det är ett naturligt steg att obs lista ett bolag efter att det skett så stora förändringar i bolagets styrelse och ledning. Men det är inte rätt att straffa de nuvarande aktieägarna med något som Nasdaq borde uppdagat för 1 år sedan 2 år eller 3 år sedan.

Det som är än tråkigare är att de stora oärliga aktörerna som spelat i det dolda även fått chansen att sälja ut sitt ägande till små aktiesparare Under denna tid och då utan att Nasdaq gjort något för att förhindra detta eller för att skydda mindre aktieägare.

Misskötsamheten från de historiska ledarna är som vi aktieägare förstår det väldigt allvarliga. Handlar om en rad märkliga transaktioner mm. Dessa borde fått Nastaq att dra öronen åt sig och slå i bromsen med obs listning redan 2016. Innan vi aktieägarna tvingades ta över kontrollen.

Under 2016-2018 fanns det verkligen fog för obs notering, handelsstopp och av listning, men inte nu!

Bolaget har nämligen städats och rekonstruerats grundligt av Aktieägarna själva sedan i nov 2018.

Nuvarande ledning och styrelse har gjort ett sjukt bra jobb med att kostnadsreducera, skapa värde och rekonstruera skadade delar i verksamheten. Flera större sommarbeten har påbörjats och den senaste aktören ATG lägger ingen som helst vikt i om bolaget är OBS noterat eller avlistat det samarbetet kommer fortgå ”enligt ATG:s tillförordnade kasinochef Christian Erlandsson.” Källa: https://sulkysport.se/atg-leverantor-slangs-ut-fran-nasdaq/?fbclid=IwAR3j1p2No9WyfGa4M_rkl3OX5rbHokQNSB1WGBzKg5NCw9-LaPcLmZA0ANU

Att aktieägarna står enade och delar samma bild om att det är den gamla styrelsen och ledningen som bär ansvaret syntes även tydligt under årsstämman som hölls den 20 juni 2019. Då röstade aktieägarna enhälligt nej till ansvarsfrihet för de som varit ansvariga för att bolaget misskötts till det yttersta historiskt.

Nasdaqs har därmed gjort aktieägarna väldigt besvikna med hot om avlistning. Det är tydligt att det skall vara tillåtet att smussla och missköta ett bolag i tre år utan konsekvens. När sedan några tar vid i detta fallet aktieägarna själva som styr upp det hela. Då drar Nasdaq i bromsen och börjar peka med historiken som måttstock.

Håller du med om att detta är fel och är aktieägare.

Läs aktiekollektivets brev till Nasdaq. https://min.ebox.nu/x_dsozaqoeq

OBS!! VIKTIGT ATT NI TRYCKER PÅ SIGNERA NÄR NI LÄST BREVET.

FÖRSTA GÅNGEN LOGGAR MAN BARA IN FÖR ATT KUNNA LÄSA.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?