Post entry

Uppföljning julklappar och nyårskaramellen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

God lördagsmorgon redeye. ÄVen om lördagen är gången långt allerede men. Tycker Sverige gick ned med flaggan i topp igår mot Frankrike, gjorde en riktigt bra match till tider, med lyckdes inte riktigt komma underfund med Frankrikes offensiva försvar verkade det som. Trevligt med Danmark då som får stångas med Frankrike på söndag.

Tänkte göra en kort uppföljning av mina "förhoppningsbolag" för 2011. Det har varit lite omsöm vin omsöm vatten med rekarna.

Börjar med nyårskaramellen, Codfarmers, vid rekomendation 0,6 nu 0,84. Nyårskaramellen har varit en riktig nyårkaramell, upp ca 40%. Synd man inte köpte mer...frågan är om det nu är för sent eller om det fortfarande är köpläge. Bokslutet kommer 17/2 och några direkta nyheter har inte kommit utan vad som har fått fart på aktien är insiderköp (huvudägaren) som har skett. Kanske en liten dipp innan rapport med positiva nyheter? kommer...

Wesc, 91,50 vid rek nu 89,50, Bolaget har inte direkt rosat marknaden senaste tiden och klädbolagen verkar pressas hårt av dom höjda råvarupriserna. Positivt är att Wesc har höjt priser av allerede införsäljt kläder. På den negativa sidan har bolaget förlorat en tvist med Kappahl. Rapport 9/3 vilket är lääääänge att vänta. Kanske dags att kliva ur och invänta tydligare signaler?

Glycorex, 5,05 vid rek nu 5,30. Ingenting har hänt och jag är tyvärr lite kluven till bolagets ledning, Har försökt att sätta mig in lite mer i bolaget och produkten har jag fortfarande stor tro på, även att den skall bli godkänt i USA under året. Vad jag tror är problemet med bolaget är tyvärr dess ledning, får lite känslan av att det är lite "forskare" och "läkare" (missuppfattan mig rätt nu det är lite ett uttryck över fördommor som finns av dessa yrkeskategorier och inte ett påhopp på något dess sätt) som anser sig själva vara bäst och ha rätt och att ingen andra skall få bestämma över "mig". En sådan mentalitet är jo inte bra om man skall bygga bolag....och inte sagt att det är så men...jag ligger kvar och inväntar rapport 4/2 med säljknappen redo men trycker inte ennu..

Starbreeze, 0,10 vid rek nu 0,19. Mitt kära "aktiebarn" som jag har följt många år nu. Det är rena spekulationer som har lyft kursen och det kommer vara rena spekulationer som kommer fortsätta lyfta kursen...kanske. RedLime skall snart presenteras och det kommer bli stor presentation från EA's håll vilket ökar förutsättningarna för Star royalties. Vad jag dock vill ha svar på vid kommande rapport 17/2 är om det finns ett nytt uppdrag eller inte? Det har ingen betydelse om RedLime kommer gå bra eller inte närmaste månaderna för bolaget. Inget nytt uppdrag > inget Starbreeze.......(personligen tror jag bolaget är i full gång med ett nytt uppdrag och detta kommer presenteras i nästa rapport).

Lycka till och trevlig helg.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?