Post entry

Guideline - Storägare tar över styret

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Storägaren och mannen som nu sätter Guideline på världskartan har tagit över kommandot i Guideline. Två rekordorder i januari.

2013-01-30 08:10

Guideline utser Jonas Moberg till VD

(NGM : GODT) Stockholm, 30 januari, Guideline Technology AB (publ), noterat på NGM Equity, meddelar att ny VD har utsetts för koncernen.

Styrelsen har utsett Jonas Moberg till VD i Guideline Technology samt i dotterbolagen MALÅ Geoscience och ABEM instrument.

Jonas har arbetat som tillförordnad VD och tidigare vice VD då med särskilt ansvar för tillväxtområden i Guidelinekoncernen.

Under 2012 har Jonas arbetat med konsolidering av dotterbolagen samt tagit fram förslag till en global tillväxtstrategi för Guideline.

  • Styrelsen gläds åt tillsättningen av Jonas som efter en period av utmärkt samarbete efter ett intensivt konsolideringsarbete skall ta bolaget in i nästa utvecklingsfas och förverkliga våra framtida visioner.

Guidelinegruppen utvecklar och marknadsför lösningar för underhåll och konstruktion av infrastruktur, kartläggning av grundvatten och miljö, exploatering av råvaror samt energiutvinning. Marknaden är global med försäljning till kunder i mer än 100 länder.

Det är nu det börjar!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?