Post entry

H&D Wireless - kommer miljardvärderingen under 2018 eller 2019

H&D Wireless bedömer marknadens storlek i Norden till 3-6 miljarder SEK, där Bolaget har en ambition att ta 20-30% marknadsandel. Bruttomarginalen beräknas till mellan 40-80% beroende på affärsområde och kundsegment.

Gör en uppdatering om H&D wireless som jag skrev om för inte allt för länge sedan. H&D gör en emission nu för 8 kr vilket i mitt tycke är en otroligt bra chans till att minst dubbla pengarna under kommande månad, och kanske 5-10 dubbla pengarna under 2018. (sista teckningsdag nu på fredag)

Bolaget står redan nu med båda fötterna inne i några av de största industribolag vi har i Sverige. Endast i Norden så bedömer man att man kan ta 20-30% av marknaden, (Värde idag 3-6 miljarder) så köp och behåll gäller i detta bolag. Jag tror att det inte dröjer värst länge innan man även börjar hitta kunder i bl.a. Tyskland och i andra industriländer. H&D wireless är marknadsledande och är i stort sett ensamma på industrigolvet när det gäller att hålla koll på flöden och flaskhalsar i produktionen.

Om kikar på några av de bolag man jobbar med så inser man snabbt att man vissa bolag kan spara en bra bit över 100 miljoner kr per år genom att använda deras tjänster, vissa även mycket mer än så. Som ett exempel kikar man på Volvo personbilar med 134,618 miljarder SEK i omsättning, lyckas man då öka produktionsflödet med endast 1% så pratar vi gigantiska summor.

Bolaget tecknade idag ett pilotprojekt med Cramo (712 Miljoner Euro i omsättning) och förra veckan tecknade man EULopas största nöjescenter.

https://ipo.se/hd-wireless-geps-industry-inleder-pilotprojekt-med-cramo-positionering-av-verktyg/

http://news.cision.com/se/h-d-wireless-ab/r/h-d-wireless-inomhuspositionering-popular-aven-inom-besoksnaringen--h-d-wireless-landar-europas-stor,c2399490

Jag tror detta bolag har en stor framtidspotential, jag har själv talat med VD:n och han är väldigt nöjd med utvecklingen av bolaget. "Fantastiska saker på gång".

Man skall komma ihåg att han skapat 2 bolag tidigare vilka snabbt har blivit uppköpta för ungefär 600 Miljoner kr.

Se den färska videon från "Stora Aktiedagen" i Göteborg. Lägg märke till vilka bolag man jobbar med för tillfället...

https://www.youtube.com/watch?v=4US2Z4jxPhU

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?