Post entry

En journalistisk granskning av ZetaDisplay inför flytten till Nasdaq Stockholm huvudlista.

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Utförd 2017-05-29 av Nyhetsbyrån Direkt.* ZetaDisplays VD Leif Liljebrunn visar ett bransch och affärsmässigt kunnande som inger stort förtroende. Leifs presentation är naturlig och enkel att följa,trots att det handlar om avancerad teknik i frontposition.

Länk till Video

https://m.youtube.com/watch?v=UgcjqCr8A94

Jag har tidiga omtalat. ZetaDisplays ledning som erfaren, kunnig och målmedveten. Nu har även VD Leif Liljebrunn visat att han är rätt ledare, och kunskapsbank till sina medarbetare.

Företaget har en spännande framtid och är på god väg att skapa en stabil plattform som bäddar för kommande expansioner.

Plusfakta

  • OM DIREKT När Nyhetsbyrån Direkt startade 1988 var det för att fylla ett tydligt behov: Det saknades nyheter i realtid på svenska om aktie- och räntemarknad i vårt närområde. Sedan dess har Direkt varit den mest använda nyhetstjänsten i realtid bland professionella användare på den svenska finansmarknaden och sedermera även bland privatsparare. Tjänsten har även blivit uppskattad inom media och gjort Direkt till en grundpelare på ledande ekonomisajter och affärstidningar. Denna spridning och genomslagskraft har gett Direkt en särställning bland finansiella nyhetsbyråer.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?