Post entry

Marskrasch 2012 !

Indexet har nått mitt mål target på 1330 +/- 2 % och följer i de stora hela min långsiktiga bana. Där jag räknar med att denna nivå skall utgöra toppen för världens börser.

Vi går nu in i en mycket kritisk tid och de breda amerikanska indexet sp500 står nu inför en mycket negativ period där Pisces kännetecken kommer ha sin prägel och kommer vara den negativa kraftens centrum i denna kommande nedgångsfas. Mars månad har inte heller en god positiv statistik om man studerar de senaste 11 mars-månaderna med tillhörande starkare uppgångsfas så har 10 av dessa resulterat i rejäla nedgångsfaser. Mars destruktiva kraft kommer även denna gången att sätta skräck i värdens börser. Som ni ser i charten här så har vi nu fått symetri i både pris och tid.

Optimismen är så där härligt skön och de pratas om att de är köpläge på börserna på kafferasten. Ja till och med Aftonbladet har skrivit artiklar om att de är köpläge på börsen. När vi haft en sån här stor och kraftig uppgång i flera månader så sitter många med väldigt fina vinster.

Om sentimentet förändras blir de väldigt trångt i dörrhålet och risken är väldigt stor att den stora massan gör er illa och ni blir klämda.

ANVÄND STOPP LOSS för er som är bull och ni andra som tar mitt råd behåll långsiktigt negativa positioner.

Bild (Chart) http://guldbubblan.blogg.se/?tmp=01113725

Om ni nu inte vill köpa xact bear för spekulation på kommande starka nedgång rekomenderar jag er en enda aktie, AstraZeneca.

När börserna surnar till brukar som regel läkemedel gå bättre än de andra sektorerna och därför rekommenderar jag Köp Astra Zeneca, applicera stopp loss vid 290 kr nivån. Flytta sedan upp stopp lossen vid passage genom 312,5 kr.

chart (bild) http://guldbubblan.blogg.se/?tmp=01141613

Omxs30 980-90 nivån avstämnings punkt.

Har tagit fram lite nivåer som jag har som Target under mars april.

Vi har nu även den mycket trovärdiga indikatorn MACD som pekar neråt vilket är mycket träffsäker när den börjar vika sig neråt.

Även tungviktaren 200 dagars glidande medelvärde pekar neråt.

Björnen vaknar snart ur sitt ide,,

Chart (Bild) http://guldbubblan.blogg.se/?tmp=02144552

Mvh Guld Bubblan

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?