Post entry

Strukturerat om min portfölj idag

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Efter veckans turbulens köpte strukturerade jag om lite i portföljen idag. Jag sålde allt jag hade utom Prcier med ca 4000 kr i vinst och köpte sedan på mig följande Aktier:

NCC A - 75 kr

Staten har föreslagit det största bidraget på många år för att minska verkningen av kommande lågkonjunktur genom att satsa på förbättring
av rådande infrastruktur. NCC sysslar ganska mycket med sådana här typer av byggen vilket kan komma att påverka aktien positivt i framtiden. Dessutom har aktien en väldigt bra direktavkastning. Läs gärna yxhuggs senaste analys av NCC, riktigt intressant och läsvärd!

Karo Bio - 7,7 kr

Jag har läst en handfull analyser om detta bolag och samtliga skriker KÖÖÖP. Jag har suttit och jämfört olika läkemedelsbolag och kommit fram till att detta är mest köpvärt. Vi får helt enkelt hoppas att Fas III av eprotirome kan påbörjas snart

Boliden 32 kr

Boliden köpte jag helt enkelt för att en bekant till mig lovordat denna aktie så mycket. Denna aktie känns väldigt bra att ha i portföljen och handlas till en bra kurs:)

Kvar sedan innan hade jag som sagt Pricer, så nu mera innehåller portföljen dessa 4 bolag. Känns ganska rätt att omstrukturera i dessa tider.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?