Post entry

Varför bygger man vidare?

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Har svårt att förstå att man menar att "starta om på nytt".

Varumärket Malka oil är ju värt 0 kr (ett namnbyte är ett måste), styrelsen har knappt något förtroende av aktieägarna. Det är ingen stabil grund att starta om ett företag på.

Har också lite svårt hur Maks går ut och säger att han är glad över att affären med gazprom blev klar, och det enda han ska tänka på nu är JUL? Hade jag personligen gjort klart en affär med så många frågetecken skulle jag inte våga nämna jul i en mening till aktieägarna.

Det som skulle kunna vara positivt är ju om man har något hemligt avtal med Gazprom, allt annat tycks vara hemligt så varför skulle den affären vara klar och tydlig? Eller att en stor mäktig aktieägare går in som storägare (med målsättning att tjäna pengar på tillväxt och inte muter?) i det nu kallade Malka Oil.

Känns som det bästa för aktieägarna just nu vore en utdelning av dom 790 milijonerna (19 öre per aktie) som finns kvar i bolaget. Och sedan starta upp ett helt nytt bolag med aktieägare som har förtoende för styrelsen i det bolaget.

Det som fattades för att Malka oil skulle blivit ett riktigt bra köp är en Stor aktieägare (25% av bolaget eller mer) med stort kapital. Som skulle kunnat hållt lite press på styrelsen.

Ska bli intressant att följa vad för (hemliga avtal) planer styrelsen har för detta bolag.

Men vi får hoppas på att styrelsen lever upp till det förtroende dom fick av oss aktieägare i början av juni.

Allt känns väldigt oklart

Satsar man allt i detta bolag kan man lika gärna ta en tur till Las vegas och satsa på svart.

Personligen kommer jag ligga kvar tills man fått lite klarhet om vad som kommer hända i detta mycket speciella bolag(om det någonsin sker).

Mvh Gustav

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?