Post entry

BV på 76 miljoner och ny order, dags för uppvärdering

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

STOCKHOLM (Direkt) Phase Holographic Imaging, noterat på Aktietorget, hade i april utestående order om cirka 2 miljoner kronor. En av dessa, avseende en Holomonitor M4-enhet med motorbord, har levererats till ett institut för lung- och luftvägsforskning i Australien.

"Vi ser ett begränsat värde i att till våra investerare rapportera individuella order och leveranser som saknar strategisk betydelse. Denna installation är däremot av strategisk betydelse eftersom det är vårt första instrument på den australienska kontinenten. Dessutom öppnar ordern en ny marknad för oss - lung- och luftvägsforskning", säger Peter Egelberg, vd, i ett pressmeddelande.

Det finns mycket läsning om Phase Holographic och jag föreslår starkt att du tar dig tid att sätta dig in i caset, för det kommer att vara värt det och att kunna handla aktier på dessa nivåer måste ses som närmast ett rån.

Steeks

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?