Post entry

Uppdatering av min portfölj!!!

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Hej allihopa!

Idag är första dagen på länge mina Rottnerosaktier inte har sjunkit, dem ligger på 0,00% och har pendlat mellan 0,00% och 1,54%! Inte helt utan att jag känner mig lycklig, fast börsen har inte stängt ännu! Jag tänkte på en sak! Vad är faktorerna till att Rottneros sjunker/stiger? De exporterar framförallt till Italien, är det Eurons värde jag ska undersöka? Låter rimligt tycker jag! Kanske kolla hur det går för konkurrenter, såsom Stora Enso!

Förlorade ca 0,2% på Boliden, lite märkligt tycker jag när priserna på koppar och zink ökade lite smått idag! Fast en dyrare dollar gentemot den svenska kronan kanske bidrar med en lägre vinst idag? samma fråga här, vad tycker ni att man ska kolla på när det gäller Bolidens ökningar/sänkningar? Metallpriserna? valutorna? Jag är oerhört nyfiken på vad ni har att komma med!

Clas Ohlson har sjunkit ca 0,3%, det är väl ingen större fara, det gäller att ha lite is i magen! Fastän jag känner till en del om aktiehandel och faktorerna som påverkar börsen så förstår jag inte vad det är för faktorer som styr de olika bolagen!

Hjälp mig snälla!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?