Post entry

Ruric: Apraksin Dvor

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Tänkte bara ge ett lite mer konkret besked om den info jag fått av mina ryska kamrater...

informationen gör gällande Apraksin Dvor. Apraksin Dvor är en kulturhistoriskt viktig byggnad. Den första marknaden i Sankt Petersburg.

Ruric har allierat sig med en rysk partner i byggandet...

Ledningen för avdelningen om patenttvister, Rospatent har beslutat om att registrera varumärket "Apraksin Yard" av klass 19 (icke-metalliska byggnadsmaterial) och 37 (byggande, reparation, installation av utrustning) på namnet för G S: t Petersburg ",

Bakgrund:

Under 2009 lämnade företaget in en ansökan om registrering av varumärke i alla sina projekt. Förra året avslog Rospatent , med hänvisning till det faktum att Apraksin varvet är ett objekt av kulturarv av Unesco och civillagen tillåter därför inte registrering av sådana föremål."

Beslutet visar på den ryska statens nya inställning till investerare...Sankt Petersburgs borgmästare har skickat ett brev till Putin och bett honom om att få bygga om mer i Sankt Petersburgs kulturella centrum. Detta beslut kan alltså sägas vara frukten av borgmästarens ansträngningar.

Ruric har myndigheterna på sin sida, och således är rysskräcken totalt obefogad. Ruric ska segra!

Jag vill även tacka Investtech för att jag fick fiska upp några billiga aktier. jag ligger just nu på plus. men vill ju ha mer! :)

Mvh,

Putins Polare

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?