Post entry

Vinnaraktier 2013

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Exini, Hansa Medical och Sensodetect. Det är mina tre vinnaraktier för 2013. Uppsidan är obegränsad om det vill sig väl.

Exini har gjort sin sista nyemission. Deras BSI vinner mark och nästa avtal vi ser gäller Exini Heart. Värderingen är låga 35 MSEK. Det är mindre än vad bolaget tjänar om ett par år. Här på Redeye finns bra analyser för den som vill läsa på.

Hansa Medical har fått HMD301 lanserat i dagarna. Det är en stor händelse som bara smugit förbi. Roylatyintäkter och milestones är på väg. IdeS går in i Fas I inom ett par månader. Värderingen är nästan obefintlig. Här på Redeye finns bra information/analyser om bolaget.

Sensodetects uppsala-studie blev en succé. Därmed är det bevisat att bolagets SD-BERA kan ställa objektiva diagnoser för ADHD och Schizofreni. Behovet är enormt. På Smallcap.se kan man läsa om Sensodetect.

Jag äter upp min hatt om inte dessa tre minst dubblas under nästa år. Startkurser:

Exini 3,50 kronor

Hansa Medical 4 kronor

Sensodetect 25 kronor

Gott nytt år!

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?