Post entry

SHELTON...UTBROTT ur Vimpel

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Föga förvånande avancerar Shelton upp ur nyligen bildad vimpel. En stark signal för fortsättningen vilket indikerar 45 kr inom 1-2 veckor. Vi har nyligen kunna läsa om hur fundamentalt felvärderad aktien är och att Petrogrand snabbt vill in i bolaget genom två konvertiblar. Deutsche Bank och Jyske Bank har handlat stort senaste dagarna. I ett fundamentalt perspektiv ser det ut som att en total omvärdering håller på att ske. Läs Bengtsson tidigare blogg.

En aktieägare var nyligen i kontakt med Robert (finns att läsa på di.se - xenofex) som menade att man har ytterligare 3-4 oljeförande lager som möjligen kan tas i produktion. Fram till idag har man riktat in sig enbart på zonen från devontiden. Vi kunde se från Roberts presentationer att även Deep well borrning i Ukrainas största fält finns i planerna. När man lyssnar på Robert låter det som om konvertibel nr 2 är en ren formalitet och att affärerna är nära avslut.

Märks även på handelsmönstret att ett par större aktörer är på väg in eller rent av ökar sin position.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?