Post entry

Syntetisk MR

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Som trogen prenumerant av aktiespararna gick jag igår igenom nya nummret, och hittade där en annons för bolaget synthetic MR. En grundregel jag använder vid investering är: förstå det du köper. Och jag jobbar som röntgensjuksköterska.

Jag har tagit flera kurser i MR och jag känner att här är ett bolag med något på G! Med kompetens från CMIV i Linköping (som faktiskt är världsledande inom flera områden av MR och radiologi) och flertalet storägare bland grundarna av företaget får jag genast bra vibbar. Vad som gör företaget unikt? Dom sitter på programvara och kompetens som kan korta ner undersökningstiderna för MR undersökningar väsentligt, vilket alltid varit MR's stora nackdel. Aktien har redan stigit kraftigt sedan den listades. Fler studier kommer iof krävas för att verifiera metoden, jag väljer dock att gå in redan nu. Framtien verkar otroligt lovande.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?