Post entry

Taurus Energy och Vicore Pharma

God fortsättning till alla som följer denna blogg.

Taurus Energy på Aktietorget och Vicore Pharma på First North har en gemensam nämnare i Per Jansson. Per är Lyckad och omtyckt VD på Vicore Pharma och nu även nybliven styrelseordförande i Taurus Energy.

http://www.mynewsdesk.com/se/mintage-scientific/contact_people/per-jansson-12025

http://taurusenergy.eu/content/uploads/2016/11/per-jansson-hemsideprofil-taurus-energy.pdf

Bolagen agerar i helt olika branscher och på helt olika premisser men det finns en del likheter. Båda bolagen står och inväntar direkt avgörande FDA besked och därtilll att man samarbetar med utländska branschgiganter. Nu är jag inte insatt i Vicore men jag har läst någonstans att man har för avsikt att sälja av sin pharma produkt innan den når marknaden. Något jag hela tiden varit övertygad om att så kommer ske i Taurus fall, dvs att samarbetspartnern Lallemand köper bolaget/patenten, kan det vara därför man nu tagit in den mycket kompetenta Per Jansson?

Taurus väntar för övrigt in det mycket viktiga utlåtandet från expertpanelen avseende GRAS vilken dag som helst nu. Jag är förvånad att det inte är klart ännu då man på stämman (21 nov) som jag närvarade på uttryckte det som att det skulle ske i "närtid", något som även senaste uppdateringen styrker. Låt oss se om det kommer nu i slutet av denna vecka när USA är tillbaka efter långhelgerna...

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?