Post entry

Till communityn från redaktionen

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Tack för all feedback angående kvaliteten på Aktiebloggen. Det är roligt att se att så många är engagerade i frågan.

Som profilen Ture Tratt nämner i kommentarer har frågan varit på tapeten tidigare. Vi vill inte på något sätt frysa ut människor på bloggen, alla är vi nybörjare någon gång. Vad som är kvalitet är i vissa fall uppenbart och i andra fall ganska subjektivt. Jag kommer dock även fortsättningsvis radera inlägg som är för korta och totalt intetsägande enligt min uppfattning. Om ni vill anmäla något inlägg eller blogg som ni anser absolut bör raderas är ni välkomna att mejla mig på tomas.otterbeck@redeye.se.

Det finns dock en del funktioner som kan göra livet bättre på bloggen för gemene man. Många av dessa funktioner har tyvärr fått vänta då vi har begränsade resurser att lägga på utveckling av webbsidan. För tillfället har vi koncentrerat dessa resurser på att få upplevelsen på sajten till det bättre. Profilsidor och analyser ligger för tillfället i vårt gamla system, vilket gör att det ser annorlunda ut på dessa sidor. Vi prioriterar att i första hand få hela sajten i det nya systemet. Vi håller i detta nu på med att besluta oss om hur de nya profilsidorna skall se ut och fungera. Befintlig funktionalitet såsom credits och PM (Personliga meddelanden) skall fungera smärtfritt då de nya profilsidorna läggs upp.

Mer långsiktigt säger jag som tidigare i denna diskussion. En funktion som kommer att tillkomma är så kallade ”followers”. Här kan du trycka på ”follow” på de bloggare som du vill ha i ditt eget bloggflöde, på din egen sida. Det kommer även att gå att ge tummen upp till de enskilda blogginlägg som du tycker är bra. Dessa två parametrar ger oss sedan en indikation på hur duktig och omtyckt en bloggare är, vilket kommer att leda till att bloggarna segmenteras.

Vi planerar även att lägga upp ett forum, då vi har märkt att det finns ett behov. Ett forum kommer dock bli en helt egen sektion och skall inte beblandas med Aktiebloggen. På forumet godkänner vi kortare inlägg och mer öppet snack. Bloggarna skall ses som mindre artiklar skrivna av Redeyes community.

Vi välkomnar allas åsikter i denna fråga. Kommentera med feedback. Vi lyssnar och ändrar efter era synpunkter.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?