Post entry

Traveas

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Vem är GrisenOve? En helt vanlig Svensson som har minimalt sparande i aktier. Gillar att spana in mindre aktiebolag som kan lyckas. Följde O3 games från början. Numera heter dom Starbreeze och är värderad till över en miljard. Kan inte inte ett skit om aktier, men har lärt mig att titta runt på olika forum vad folk skriver, ta det mesta med en nypa salt och försöka gallra ut det som kan stämma. Följa aktiebolag under längre tid, kolla om vd snackar goja eller om man kan hålla det man säger i prognoser. Och föredrar aktietorget där små okända bolag huserar. Där kursen kan gå upp/ner helt omotiverat men oftast följer ett mönster. Och det gäller bara att hitta det mönstret. Ibland har jag jävligt fel. Men jag brukar oftast ha rätt ;) Jag välkomnat dig till att följa mina tips till din första miljon....

Traveas reas ut till 0,55.

Med ett värde runt 20 miljoner kr, beräknad ökade intäkter till 24 milj kr, och beräknad positiv EBITDA på ca 3 milj kronor för 2015, det måste kallas fynd.

Ska vi tror på dessa siffror? Gustaf Karling brukar oftast ligga väldigt nära de prognoser han brukar ge. Så ja, siffrorna kan bli runt det han säger.

Varför så billig? Ingen vet om Traveas och minimal omsättning. Men när dom väl visar att man kan göra vinst, då kommer aktien rusa iväg.

200% upp inom 2 år.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?