Post entry

Den som gapar efter mycket...

Please note: Community posts are written by its members and not by Redeye’s research department. As a reader you’re always encouraged to critically analyze the content.

Ja nu tappade jag inte hela stycket men nog tappade jag allt. Dagens läxa är att man inte ska bli för girig! I fredags så försökte jag på mig en trade med Tricorona som jag i övrigt har legat tungt i, både i uppgång och nergång ett bra tag nu. Trots att den har varit nere på låga 5-6kr så har jag suttit lugn och still i båten.

I Fredags försökte jag som sagt på mig en liten snabb vinst, sålde på 6.95, direkt efter jag sålde så började Remium att stor handla och aktien stängde på 7.10, idag så släppte styrelsen sin rekommendation om att inte tacka ja till budet från Opcon och Remium forsätter att storhandla (på två dagar har de handlat lite över en miljon aktier eller ca 0,7% av aktiestocken).

Kursen går som en raket vid öppning och når upp till 7.60 ganska omgående, +9% från var jag sålde. Jag får panik, förbannar mig själv för att jag blev för girig och bestämmer mig för att nu måste jag ju köpa tillbaks aktien ifall Remium fortsätter att storhandla, då kommer ju kursen nämligen fortsätta att stiga.

Kommer in på 7.50 och får se aktien droppa ner till 7.20 där den ligger i skrivande stund.

Två nybörjarmisstag inom loppet av två dagar, först för girig och tar för stor risk för att tjäna en liten slant, sedan blandar jag in känslor och hoppar på tåget i farten istället för att vänta tills den har saktat ned.

Det är inte första gången jag har dålig timing med Tricorona, gud vill mig inte väl med den aktien, men jag fortsätter att berätta för mig själv att det kommer löna sig då all fundamenta visar på att aktien är undervärderad, jag hoppas inte jag lurar mig själv.

Något jag kan glädja mig med är åtminstone att BrandWorld handlas upp starkt idag på första handelsdagen, jag fick alla aktier jag ville i emissionen och de är i skrivande stund upp ca 25% och har under dagen som högst varit upp 50%, än så länge är jag glad att jag valde att teckna dubbelt så mycket som jag hade tänkt från början.

0 comments

You need to to read and post comments.

Does this article violate Redeye’s Rules & Guidelines?