FING B

Fingerprint Cards

Blog article

Print

Dags att köpa bolaget såsom insiders gör......

Denna text är skriven av Redeyes bloggforums skribent. Det är denne, och EJ Redeye, som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets kvalitet och trovärdighet. Läsarna av detta inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.

Kraschad bolag som nu är flygfärdig kanske
Observera att bolaget är Mavshack och i get annat men då det bolaget inte gick att finna i registeret så valde jag Fingerprint då många då säkert läser texten.

Som ni har noterat har kursen i Mavshack fullständigt eroderats pga diverse misslyckanden i Asien. Senast fick man justera ner NE kursen till en krona och garanterna, bestående av några fd HQ folk tecknade aktier för över tio miljoner SEK, motsvarande en krona per aktie och det utan att få ett öre i ersättning enligt bolagets kommunikation.

Nu handlas aktien på 68-70 öre och med en stor säljare, troligen någon av de bortblåsta garanterna som har tömt sin depå och tagit en norsk box.

Idag gjorde bolaget en större affär i Filipinerna där nån asiatisk bolag blir ägare till 25% av mavshack och det baserad på kursen en krona. Alltså den nya huvudägaren köper in sig 40% över rådande marknadskurs.

Vidare så har ledningen enligt denna rapport http://ca.penser.se/mavshack/insynshandel Stor köper aktier.

Mao finns det nog rätt goda chanser att aktien ska vara nu flygfärdig. Själv gjorde jag som dessa insider och köpte aktier. Dessutom då det är ett faktum att HQ folk inte göra bra trades, så är väl nu om nåt så är det läge att köpa när de säljer.