TAUR B

Taurus Energy

Blog article

Print

Taurus i industriella tester i USA - egenskap talar för succé

Denna text är skriven av Redeyes bloggforums skribent. Det är denne, och EJ Redeye, som ansvarar för inläggets innehåll. Det är således den enskilda signaturen som är ansvarig för inläggets kvalitet och trovärdighet. Läsarna av detta inlägg uppmanas att på egen hand kritiskt analysera och granska informationen.

Taurus Energy meddelade sent idag att man ska utföra industriella tester med Xyloferm hos den amerikanska etanolproducenten Quad och deras Cellerate teknik. Se länk till pressmeddelande: http://taurusenergy.eu/quad-county-corn-processors-utvarderar-xyloferm-industriell-skala/

Jag gillar Quads vd:s uttalande: ”Det är spännande att nu kunna lägga till en C5-jäst som den sista biten i pusslet för att maximera produktiviteten i vår patenterade Cellerate™-process”, säger Delayne Johnson, VD, Quad County Corn Processors.

Det som talar för Taurus fördel här är att en av Xyloferms viktigaste egenskaper är att jästen är väldigt robust och klarar sig bra i svåra miljöer, vilket industriell produktion måste kunna jämföras med.

De industriella testerna påbörjas redan i april så minst sagt spännande fortsättning. Taurus har uppnått ytterligare en milstolpe i sin strävan efter sitt första kommersiella avtal. Risken/chansen för uppköp från samarbetspartnern Lallemand blir allt mer realistisk.