Redeye After Hours #17 – Börspsykologi med Christofer Andersson

Redeye After Hours

2022-10-06

07:00

I dessa tider så vet vi hur jobbigt det kan vara mentalt när portföljen går ned och den ser inte ut att stanna. Därför tog vi in experthjälp i form av Christofer Andersson som har skrivit två böcker om börspsykologi. Vi pratar om de vanligaste biasarna som påverkar oss investerare, hur Christofer hanterar det mentala i såna här tider, en post mortem på Wirecard skandalen och de biaser man kan uppleva där, och mycket mer.

DF

DZ

Douglas Forsling

Danesh Zare

Episode Notes

Vi vill mer än gärna ha er feedback! Hör av er på rah.podcast@redeye.se eller på twitter till @RedeyeAfterHour.

Follow on Twitter

What is Redeye?

Redeye is a research-centered boutique investment bank from Stockholm. Founded in 1999, Redeye cultivates investors through timeless knowledge, a humble attitude, and a strong focus on quality. Learn more about Redeye

Disclaimer

Notice that the content in this podcast is not, and shall not be construed as investment advice. This information is meant to be informative and for general purposes only. For full disclaimer, visit https://www.redeye.se/about-us/governance

Subscribe

About the podcast

Välkommen till Redeye After Hours!

Varje vecka levererar vi det bästa av Redeyes analys till er lyssnare i ett temafokuserat format. Podden är för den som vill:

  • Lära sig mer om intressanta investeringsteman
  • Få en pitch på de mest kvalitativa och intressanta bolagen Redeye täcker
  • Bli en bättre investerare
  • Lära känna bolag på djupet

Investeringar är det roligaste vi vet på Redeye och den investeringsglädjen vill vi förmedla till er lyssnare. Vi bryter ned investeringsteman och svåra ämnen inom tech och life science, samt går på djupet av bolag och dess marknader.

Tveka inte att höra av er, vi vill att podden ska utvecklas med dess lyssnarpublik. Vi vill ha era synpunkter!

Previous episodes

All Episodes